930X122 MAIA

alimente

ÎN MIOVENI SE DISTRIBUIE PACHETE CU ALIMENTE

În Mioveni se distribuie pachete cu alimente. Cetăţenii din Mioveni care în vara acestui an au beneficiat de ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană vor avea posibilitatea să ridice și un al doilea rând de pachete, ca urmare a deciziei de redistribuire a pachetelor care nu au fost ridicate în etapa inițială.

Citiți și: Anunț de ultim moment: prețurile acestor alimente au fost decise

Redistribuirea va începe joi, 22 septembrie 2016, beneficiari fiind 1.574 de persoane. Acțiunea se va derula pe parcursul a 15 zile la depozitul din spatele Unităţii de Pompieri, după următorul program: luni, marţi, miercuri și joi între orele 9 și 12 şi 13 și 16, iar vineri și sâmbătă între orele 9 și 12.

Pachetele se vor da conform listelor de suplimentare a cantităţilor numai persoanelor aparţinând grupului ţintă şi care au luat alimente pe lista iniţială.

Citiți și: Semnal de alarmă asupra alimentelor din supermarketuri!

Fiecărui beneficiar eligibil îi revin următoarele cantităţi de produse alimentare: ulei – 4 litri; zahăr – 2 kg; făină – 2 kg; mălai – 4 kg; paste făinoase – 0,800 g (2 pungi); conservă paste de tomate – 0,800 g (2 conserve); conservă carne de vită – 0,600 g (2 conserve); conservă pateu de ficat – 0,400 g (2 conserve); orez – 2 kg; fasole – 1 kg. Livrarea acestora se va face în câte două cutii de carton cu conţinut identic.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA