930 x122 grota rece

alimente

A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA ALIMENTELOR DE LA UE. FĂRĂ COZI ÎN PRIMA ZI

Primăria Piteşti a început în această dimineaţă distribuirea alimentelor din fonduri europene pentru persoanele defavorizate, iar acţiunea va continua şi la anul, cu pauze în perioada sărbătorilor, până la epuizarea stocului.

Citiți și: Cele mai mari scumpiri! Pentru ce plătim cel mai mult la magazin

Distribuirea se face pe bază de cupoane, iar persoanele care nu se află pe liste, dar care consideră că se pot încadra în limitele prevăzute de lege pentru a beneficia de alimente trebuie să se adreseze Primăriei.

La ora 8 dimineaţa în Piaţa Smârdan erau aproape 70 de persoane care aşteptau să se deschidă centrele de distribuţie (sunt două centre la etajul II). Prezenţa polițiștilor locali şi distribuirea alimentelor în ordine alfabetică au făcut să nu existe cozi. În jurul orei zece abia dacă mai erau câteva persoane care veniseră după alimente. În Piteşti există 8.368 de beneficiari.

Citiți și: Conduci o astfel de mașină? Trebuie să știi ce măsuri s-au luat

Detalii despre program puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/social/s-decis-luni-incepe-distribuirea-alimentelor-de-la-ue-pitesti/.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90