NOR CURIER 930X122

copii

300.000 DE EURO PENTRU O CASĂ DE TIP FAMILIAL

Consiliul Judeţean Argeş a aprobat asocierea dintre Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului și fundaţia SERA România pentru reorganizarea Complexului de Servicii pentru Copii cu Dizabilităţi din Câmpulung în casă de tip familial.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

În acest sens vor fi făcute lucrări de construire şi de amenajare a unei case de tip familial cu o capacitate de 12 locuri.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului va pune la dispoziţia fundaţiei terenul aferent construirii casei, liber de orice sarcini, situat în incinta Complexului. Serviciul social va funcţiona pe o perioadă de minim 5 ani de la data încheierii contractului. Valoarea cheltuielilor estimate de fundaţia SERA România este de maxim 300.000 de euro. Din această sumă, 290.000 de euro sunt pentru serviciile de proiectare, lucrările de construcţie şi pentru dotarea casei de tip familial, iar 10.000 de euro vor fi destinaţi cheltuielilor necesare reintegrării familiale a copiilor și tinerilor din cadrul complexului.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3