Donaris 930 x 122

    dobrinoiu

    UPDATE! Ion Dobrinoiu a primit mandat de artestare preventiva pentru 29 de zile

    Şeful Direcţiei Silvice Argeş, Ion Dobrinoiu, a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore, de către procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DNA, sub acuzaţia de luare de mită, acesta fiind suspectat că ar fi primit 12.000 de lei de la şeful unui ocol silvic din judeţ. Ulterior, magistratii au decis sa ii dea acestuia mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

    Conform DNA, directorul Direcţiei Silvice Argeş ar fi primit mită, miercuri, 22 februarie, suma de 12.000 de lei de la administratorul unei firme pentru a facilita atribuirea unui contract de exploatare masă lemnoasă din domeniul silvic public.

    Directorul DS Argeş, Ion Dobrinoiu, a fost ridicat de către anchetatori în urma autodenunţului formulat de către Florin Păun, şeful Ocolului silvic privat Dragoslavele, din judeţul Argeş, care este şi administrator al SC Explorer Marcos Wood SRL Stoieneşti, din judeţul Argeş, după ce a depus suma care i s-a cerut în locul indicat de către superiorul său.

    Ulterior, procurorii au făcut percheziţii la sediul Direcţiei Silvice Argeş, în biroul directorului Ion Dobrinoiu şi la domiciliul acestuia, iar după audieri l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub acuzaţia de luare de mită.

    Suma de bani a fost găsită la percheziţiile domiciliare efectuate.

    Conform DNA, inculpatului i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, iar vineri, 24 februarie, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

    La aceeaşi dată, Dobrinoiu va fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

    Faţă de învinuitul Florin Păun procurorii au dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.

    La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofiţeri din cadrul M.A.I. – Direcţia Generală Anticorupţie şi Inspectoratul de Poliţie al judeţului Argeş.

    Foto: adevarul.ro

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3