Donaris 930 x 122

campulung

LA 17 ANI ARE MICA EI AFACERE. ESTE ELEVĂ LA COLEGIUL „DINICU GOLESCU”.

„Îmi place să fiu independentă, să am banii mei!”, ne mărturisește Miruna Mihăilă, o câmpulungeancă dornică să fie încă de la vârsta de 17 ani pe propriile sale picioare din punct de vedere financiar.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Elevă în clasa X-a la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, Miruna a început acum un an să câştige ceva bănuţi. Ea vinde, cu un adaos, huse şi diferite accesorii care vin pe comandă din Statele Unite ale Americii. „Totul a început după ce mi-am cumpărat un iPhone 4S şi mi-am dorit mult să am cât mai multe caracase pentru telefon. Sunt genul de fată căreia îi plac lucrurile acestea, dar în magazin erau foarte scumpe”, explică eleva pentru ePiteşti.

Inițial cu o prietenă care ulterior s-a retras, Miruna Mihăilă a început să strângă comenzi pe internet. Cu o pagină pe Facebook şi cu modele de prezentare, îşi asigură o sursă de venit. „La început a fost mai greu pentru că nu aveau încredere. Când au văzut, însă, că produsele corespund imaginilor, clienții au fost foarte încântaţi de ele. Au comandat mulţi din oraş, dar şi din alte localităţi. Am pierdut şi bani pentru că au fost clienţi neserioşi cărora le-am pus pachetul, pachet care mi s-a returnat însă”, povestește eleva. Vinde de la huse și accesorii pentru telefon mobil până la ochelari de soare, ceasuri, căni, felicitări, cercei și brăţări. Banii câştigaţi îi pune pe card pentru a-şi cumpăra o maşină, chiar dacă nu nouă, când va face vârsta majoratului, la 18 ani: „Vreau să îmi strâng bani de maşină, adică 1.000-2.000 de euro”.

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

Fiind la profilul matematică-informatică intensiv, Miruna Mihăilă îşi doreşte să urmeze cursurile unei facultăţi de cibernetică sau ale unei facultăţi de automatică şi calculatoare. (Foto: Facebook Miruna Mihăilă şi Facebook Huse&Accesorii)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3