930×122 POSADA 5

campulung

COMPLEX SOCIAL PENTRU COPIII CU PROBLEME FAMILIALE

Un proiect important aflat în implementare la Câmpulung Muscel, finanțat cu bani europeni și de Consiliul Județean, este construcția unui complex de servicii sociale.

Citiți și: Argeș. Chiriaș de coșmar! Este ȘOCANT ce a putut să facă

Valoarea proiectului este de 5.253.693 de lei, din care 4.561.990 de lei este finanțare nerambursabilă europeană. Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor sociale oferite de către D.G.A.S.P.C Argeş, prin închiderea centrului de plasament de tip clasic din cadrul Complexului de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung şi identificarea celor mai bune alternative pentru beneficiarii cu măsură de protecţie.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

Citiți și: Alegeri cu surprize la PSD Câmpulung!

-Construirea şi dotarea a 2 case de tip familial în Câmpulung, cu o capacitate de 12 locuri/casa, pentru 24 de copii, beneficiari de măsură de protecţie în centrul rezidenţial din cadrul Complexului de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung.

-Înfiinţarea prin construire şi dotare a unui centru de zi pentru copii, în Municipiul Câmpulung, cu o capacitate de 50 de beneficiari. Centrul de zi va furniza servicii suport, atât pentru beneficiarii celor 2 case de tip familial, cât şi pentru copiii aflaţi în situaţii de risc de separare de familie, din comunitate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3