New Profesional Consult 930 x 122

campulung

COMPLEX SOCIAL PENTRU COPIII CU PROBLEME FAMILIALE

Un proiect important aflat în implementare la Câmpulung Muscel, finanțat cu bani europeni și de Consiliul Județean, este construcția unui complex de servicii sociale.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Valoarea proiectului este de 5.253.693 de lei, din care 4.561.990 de lei este finanțare nerambursabilă europeană. Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor sociale oferite de către D.G.A.S.P.C Argeş, prin închiderea centrului de plasament de tip clasic din cadrul Complexului de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung şi identificarea celor mai bune alternative pentru beneficiarii cu măsură de protecţie.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

-Construirea şi dotarea a 2 case de tip familial în Câmpulung, cu o capacitate de 12 locuri/casa, pentru 24 de copii, beneficiari de măsură de protecţie în centrul rezidenţial din cadrul Complexului de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung.

-Înfiinţarea prin construire şi dotare a unui centru de zi pentru copii, în Municipiul Câmpulung, cu o capacitate de 50 de beneficiari. Centrul de zi va furniza servicii suport, atât pentru beneficiarii celor 2 case de tip familial, cât şi pentru copiii aflaţi în situaţii de risc de separare de familie, din comunitate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90