NOR CURIER 930X122

georgescu

mioveni

LOCUINŢE PENTRU TINERII DIN MIOVENI

Conducerea Primăriei Mioveni are în vedere ca în scurt timp să demareze procedurile pentru construirea a două blocuri, urmând ca locuinţele rezultate să fie incluse în fondul local de locuințe în vederea asigurării necesarului pentru cazurile sociale, precum şi pentru tinerii cu vârste de până la 35 de ani.

Citiți și: Apare o nouă taxă împovărătoare!

Primarul oraşului, Ion Georgescu, declară că nu mai puţin de 200 de locuinţe vor fi construite în perioada 2014-2016. “Sunt multe familii tinere în oraş care au nevoie de o locuinţă. Fie că vorbim de locuinţele sociale, fie de cele în regim de închiriere sau cele ANL, acestea vor avea preţuri accesibile”, spune primarul.

Primul ansamblu de locuinţe va fi construit pe strada Părăşti, zona U-uri, iar cel de al doilea – pe strada 1 Decembrie (vizavi de Biserica Adormirea Maicii Domnului).

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3