930 x122 grota rece

mare

Mai ieftin la mare

Vacanta mai ieftina pe litoral! Nu in august, ci in septembrie, si nu pentru toata lumea, ci pentru cine se grabeste. Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a lansat o noua editie a programului „O saptamana la mare”, program care devine disponibil din 16 august din punct de vedere al punerii in vanzare a biletelor. Locurile sunt limitate.

Argesenii care nu au fost in acest an la mare, neavand bani, dar ar dori sa petreaca, totusi, cateva zile la malul Marii Negre vor avea sansa de a-si indeplini visul. Astfel, de luni, 16 august, se pun in vanzare biletele pentru programul social „O saptamana la mare” care se va derula in luna septembrie.

Preturile pentru sase nopti de cazare pornesc de la 159 de lei, de persoana, fara mic dejun, la un hotel de o stea si ajung pana la  399 de lei, la un hotel de patru stele, cu masa de dimineata inclusa. Practic, reducerile ajung si pana la 50 la suta, fara varful de sezon. Agentiile de turism vor pune in vanzare biletele conform regulii „primul venit, primul servit”.

Programul social se va derula in perioada 1 – 30 septembrie si se adreseaza tutror categoriilor de turisti romani. Anul acesta, 38 de hoteluri sunt incluse in program.

Iata care sunt tarifele:

Hotel o stea, 6 nopti – 159 de lei

Hotel doua stele, 6 nopti -189 de lei

Hotel trei stele, 6 nopti – 219 lei

Hotel patru stele, 6 nopti , cu mic dejun inclus – 399 de lei.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90