Donaris 930 x 122

deee

Marea Debarasare, un nou esec la Pitesti?

Pitestenii sunt chemati din nou la „Marea Debarasare”. Ultima actiune de acest gen s-a soldat insa cu un esec, respectiv doar 5 aparate vechi au fost colectate.

 

In perioada 3 – 4 decembrie, pitestenii sunt chemati sa participe la o noua campanie de colectare de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE). Cunoscuta si sub numele de „Marea Debarasare”, actiunea presupune ca persoanele care au astfel de echipamente vechi sa le predea autoritatilor. Ultimele actiuni au fost insa un esec, foarte putine obiecte fiind colectate.

Primaria informeaza ca, pentru reusita campaniei de colectare, populatia va depozita DEEE la cea mai apropiata platforma de colectare a deseurilor menajere (langa eurocontainere) sau le va preda la punctele de colectare a DEEE amenajate in cartierul Razboieni, Aleea Lacului (langa PT 713) si in    cartierul Gavana II, str. Paltinului (complex Albina).

Persoanele care nu au posibilitatea de a transporta DEEE pot apela societatile de salubritate la urmatoarele numere de telefon: 0248.636.535 – SC Salubritate 2000 SA pentru cartierele: Prundu, T. Vladimirescu, Craiovei, Razboieni, Banat, Centru, Popa Sapca, Ceair, Trivale, Dacia;

0248.223.804 sau 0749080741 – SC Salubris SA pentru cartierele: Gavana II, Gavana III, N. Balcescu, Nord, Eremia Grigorescu si 0248984 – „Telefonul Cetateanului” la Primaria Municipiului Pitesti.

{loadposition inside}

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90