Comdata 930 x 122

ion georgescu

MESAJ DE LA PRIMARUL ION GEORGESCU

Mesaj de la primarul Ion Georgescu. Primarul Mioveniului le mulțumește tuturor celor care au contribuit la campania „Alături de David Ștefan – Din puțin să facem mult!” (amănunte, AICI).

Citiți și: AVERTISMENT! PRIMĂRIA MIOVENI DĂ MILITĂRIA JOS DIN POD

“Încep prin a le mulțumi, sincer și deschis, tuturor celor care s-au implicat și au contribuit la campania umanitară pentru micuțul David Ștefan Grigorie, derulată în ultimele două săptămâni atât de Primăria Mioveni, cât și de instituțiile afalte în subordine.

Apreciez efortul dumnevoastră și doresc să vă transmit că suma colectată în urma sponsorizărilor, spectacolului, donațiilor în cont și a licitației publice va asigura necesarul pentru ca acest copil să meargă peste câteva zile la clinica din Roma pentru analize amănunțite în vederea începerii tratamentului. Complexitatea bolii și tratamentul experimental la care va fi supus sunt motivele pentru care la această clinică o singură zi de spitalizare costă 250 de euro.

Citiți și: HORA UNIRII ÎN MIOVENI

Datorită generozității dumneavoastră, familia Grigorie beneficiază acum de necesarul pentru a da startul în lupta cu boala, însă tratamentul este scump și de lungă durată, motiv pentru care campania noastră trebuie să continue.

Le mulțumesc în nume personal, dar și în numele familiei lui David, colegilor din Consiliul Local care și-au donat indemnizațiile, colegilor de la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, unităților de învățământ, celor două cluburi sportive, Serviciului Fiscal Mioveni, angajaților Primăriei Mioveni, colegilor din organizația PSD Mioveni, Poliției Locale Mioveni, Penitenciarului Mioveni și, nu în ultimul rând, zecilor de agenți economici din Mioveni care au contribuit financiar la această campanie.

Încă o dată transmit mulțumiri și aprecierile mele tuturor artiștilor care au participat la acest eveniment, dar și persoanelor cu suflet mare care l-au ajutat şi îl vor ajuta în continuare pe David Ștefan Grigorie.”, transmite primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Primarul reamintește că cine dorește să ajute familia Grigorie poate dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan.

New Profesional Consult-555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066