930×122 CAPRA 5

dacia

miting33ep

MII DE ARGEȘENI VOR PROTESTA AZI ÎN MIOVENI

Principalul eveniment al zilei în județul Argeș va fi astăzi mitingul care va avea loc la orele prânzului în Mioveni. În jur de 10.000 de persoane sunt așteptate să participe la cea mai importantă acțiune de protest împotriva Guvernului Ponta.

Citiți și: Veste neașteptată de la Dacia!

Organizat de Sindicatul Autoturisme „Dacia”, mitingul se va desfășura pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 13 și 14:30.

Amintim că principala nemulțumire a protestatarilor este tergiversarea construirii autostrăzii Pitești-Sibiu, arteră rutieră foarte importantă pentru „Automobile Dacia”. De asemenea, organizatorii reclamă și faptul că guvernanții nu au respectat protocolul încheiat cu sindicatele în perioada în care se aflau în opoziție referitor la modificarea Codului Muncii. Sindicaliștii spun că formula adoptată în timpul Guvernului Boc și care este și acum în vigoare favorizează angajatorii în detrimentul angajaților. La miting sunt așteptați nu doar salariații de la uzina „Dacia”, ci toți cei care susțin aceste revendicări și care sunt nemulțumiți de maniera de guvernare și de nivelul lor de trai. ePitești vă va ține la curent cu desfășurarea evenimentului.

Citiți și: Manevră neașteptată: Primarul suspendat din Mioveni își joacă ultima carte

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3