EcoMoto 930×122

mioveni

MIOVENI: AJUTOR PENTRU 11 FAMILII

Mioveni: ajutor pentru 11 familii. În perioada 15-18 decembrie 2016, în cadrul Târgului de Crăciun din Mioveni, s-a organizat campania umanitară „Donezi și câștigi!”. În urma campaniei s-au strâns de la cetățeni peste 3.200 de lei.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Cu acești bani s-au cumpărat alimente pentru 11 familii aflate în evidența Biroului de Asistență Socială din Primăria Mioveni, alimente care le vor îmbogăți masa de Crăciun. De asemenea, 350 de lei din suma respectivă i-au fost donați unei persoane din Mioveni, în vârstă de 60 de ani, care are grave probleme de sănătate, fiind diagnosticată cu ependimom malign de ventricul lateral dreapta și care avea nevoie urgentă de bani pentru cumpărarea unor medicamente.

Cei 5 care au donat şi au câștigat la tombolă vouchere de carburant pentru autoturisme, vouchere oferite de unul dintre sponsorii Târgului, sunt următorii: Elena Stănescu, Tudoriţa Ene, Mariana Gherghescu, Eliza Tănase şi Aurel Lucan.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Conducerea Primăriei Mioveni le mulțumeşte tuturor celor care au ales să doneze și care prin gestul simplu de a cumpăra un talon de 10 lei au adus o bucurie imensă în sufletele unor oameni sărmani.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90