Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

MIOVENI: DIFERIȚI, DAR ÎMPREUNĂ

Mioveni: Diferiți, dar împreună. Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități, proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite (ONU) în 1992, este marcată anual pe 3 decembrie.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

ONU atrage atenţia că este foarte important să conştientizăm că dizabilitatea reprezintă o parte a condiţiei umane şi că toţi avem din naștere sau dobândim pe parcursul vieții dizabilităţi mai mult sau mai puţin grave.

Cu acest prilej, Primăria Mioveni, în parteneriat cu asociaţia „Zâmbeşte şi dăruieşte”, va organiza evenimentul „Diferiţi, dar împreună”.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Astfel, începând de vineri, 1 decembrie 2017, în holul Primăriei va fi deschisă o expoziţie cu vânzare, expoziție a cursanţilor Centrului Cultural Mioveni, îndrumaţi de profesorul Petre-Orlando Năstase.

Banii care vor fi strânși din vânzarea obiectelor vor ajunge la asociație, în folosul persoanelor cu dizabilități.

De asemenea, luni, 4 decembrie, în sala de şedinţe a Primăriei oraşului va avea loc dezbaterea publică “Toleranţa şi acceptarea persoaneler cu dizabilităţi”. Dezbaterea va fi urmată de o simbolică înălțare de baloane pe platoul din Centrul Civic.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3