930×122 CAPRA 5

autostrada

MITING ÎN MIOVENI PENTRU AUTOSTRADĂ

În jur de 10.000 de oameni sunt așteptați la mitingul pe care Sindicatul Autoturisme Dacia îl va organiza în Mioveni. Data și locul de desfășurare urmează să fie stabilite, precizează pentru ePitești viceliderul sindical Ion Iordache. Potrivit sursei citate, mitingul va avea loc fie la sfârșitul acestei luni, fie la începutul lui martie.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Motivul principal pentru care mii de angajați de la Automobile Dacia, dar și de la alte unități economice vor protesta în stradă este nesimțirea grosolană cu care guvernele au tergiversat proiectul construirii autostrăzii Pitești-Sibiu, atât de necesară și pentru uzina din Mioveni, principalul exportator al României.

Amintim că și anul trecut, în aprilie, Sindicatul Autoturisme Dacia a făcut miting în centrul Mioveniului, motivul fiind același ca acum: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/acum-miting-urias-mioveni-jos-ponta-jos-iohannis-jos-guvernul/.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90