NOR CURIER 930X122

cancer

MONALIZA ZEGHERU: ,,AM ÎNVINS UNA DINTRE CELE MAI TEMUTE BOLI’’

Monaliza Zegheru, profesoara de canto de la Centrul Cultural Mioveni, diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer a dat de curând, pe contul său de socializare, o veste care a bucurat sufletele multor oameni: a câştigat lupta cu boala. Acum Monaliza este sănătoasă şi se va întoarce curând acasă.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

,,Dragii mei, ne aflăm în cea mai frumoasă seară a anului 2015. Este seara bucuriei şi a speranţei, seara Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, seara magică a Crăciunului, în care minunile se înfăptuiesc! De asemenea, este cea mai importantă seară din viaţa mea, seara în care pot spune din nou: Sunt sănătoasă, am câştigat acest război crunt, am reuşi, am învins una dintre cele mai temute boli ale secolului!

După aproape 1 an de luptă crâncenă pentru fiecare zi de viaţă, pot să mă bucur din nou de sănătate. Vă scriu aceste rânduri având în suflet o emoţie copleşitoare. Mulţumesc scumpa şi iubita mea mamă pentru că mi-ai fost alături clipă de clipă, m-ai învăluit cu atât de multă dragoste şi m-ai sprijinit în clipele cele mai cumplite ale vieţii mele. Ai fost lumina ochilor mei când nu am putut vedea, ai fost picioarele mele când nu am putut merge şi ai făcut tot şi mai mult decât atât ca eu să pot câştiga lupta cu această boală grea. Fără tine nu aş fi reuşit. Te iubesc!

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Mulţumesc tuturor medicilor care m-au tratat şi care au făcut totul ca eu sa îmi pot recăpăta sănătatea. Vă voi rămâne profund recunoscătoare toată viaţa, rugându-mă lui Dumnezeu să va dea sănătate ca să puteţi să ajutaţi şi să redaţi sănătatea şi altor pacienţi aflaţi în suferinţă. Aşa cum v-a promis am luptat până la capăt, deşi drumul a fost unul foarte greu, voi ştiţi cât de cumplit a fost, m-aţi susţinut şi de aceea acum este momentul să vă mulţumesc tuturor!

Mă înclin cu respect şi apreciere în faţa voastră, a celor care mi-aţi întins o mâna atunci când am avut mai mare nevoie de ea. Este drept, în societatea de astăzi ajutorul financiar este cel mai important, deoarece în acest fel am putut beneficia de tratamentele necesare însănătoşirii mele. Însă, pentru mine vor rămâne la fel de importante toate rugăciunile făcute pentru mine, toate mesajele de susţinere şi încurajare primite în tot acest timp de la voi, toate promovările făcute cazului meu pentru ca publicul larg să afle de suferinţa mea, toate evenimentele în care v-aţi implicat, fie că e vorba de artişti, actori, origanizatori sau spectatori. Tuturor vă mulţumesc şi mă rog Bunului Dumnezeu să va răsplătească fiecăruia în parte eforturile făcute, să va dea sănătate (pentru că-i cea mai de preţ comoară), linişte sufletească şi tot ceea ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi!’’, a scris Monaliza pe contul său de socializare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3