930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

NOI CENTRE MEDICO-SOCIALE ÎN ARGEȘ

Noi centre medico-sociale în Argeş. Preşedintele Consiliului Judeţean, Dan Manu, anunţă că în acest an în zone rurale din Argeș ar putea fi date în folosinţă încă trei noi centre medico-sociale.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Manu afirmă că specialiștii fac acum evaluări cu privire la zonele din Argeș în care astfel de centre ar fi cel mai necesare. Numărul solicitărilor este mare.

„Există o lungă listă de aşteptare la Consiliul Judeţean pentru accesul în astfel de centre. Ştiu că o listă lungă este şi la firmele private care oferă astfel de servicii”, declară președintele Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Anul trecut, Consiliul Judeţean a dat în folosinţă o unitate medico-socială în comuna Domneşti, unitate care li s-a adăugat altor cinci deja existente la timpul respectiv în Argeș. În aceste centre sunt primite persoanele în vârstă care au nevoie de îngrijiri speciale şi de care familiile lor nu se mai pot ocupa.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90