930×122 CAPRA 5

fata umilita in pitesti

PĂRINŢII FETEI UMILITE AU DEPUS PLÂNGERE LA POLIŢIE / ŞI UNII MARTORI RISCĂ SĂ RĂSPUNDĂ PENAL

Ancheta în cazul fetei umilite în Piteşti continuă, poliţiştii verificând martorii care au asistat la scenele şocante derulate în plină zi.

Citiți și: MINORELE BĂTĂUȘE DIN PITEȘTI PLASATE SUB CONTROL JUDICIAR!

Între timp, după cum am aflat de la Florin Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş, „părinţii minorei agresate au depus plângere prealabilă„.

Alături de cele două minore agresoare, despre care am aflat că au 14 ani, respectiv 16 ani, este posibil ca şi unii dintre martori să răspundă în faţa legii.

Citiți și: COPILA UMILITĂ ȘI LOVITĂ DE DOUĂ ADOLESCENTE, INVITATĂ LA CURSURI GRATUITE DE AUTOAPĂRARE

„Dincolo de răspunderea juridică a agresorilor minori, un factor important îl constituie atitudinea celor care asistă sau iau la cunoştinţă despre astfel de fapte. Dobândirea calității în procesul penal de complice, instigator sau coautor, şi astfel răspunderea penală, este o limită pe care tinerii în special, o pot depăşi cu destulă uşurinţă atunci când asistă cu pasivitate la faptele săvârşite cu violenţă.”, precizează IPJ Argeş.

O anchetă paralelă a DGASPC Argeş ar putea începe în curând. Cele două agresoare au vârste de 14 ani şi 16 ani. Rămâne de văzut dacă instanţa va dispune măsuri preventive.

Într-un alt caz cu minori agresori despre care v-am relatat AICI, instanţa a decis plasarea acestora în arest la domiciliu. Cei doi adolescenţi ar fi bătut măr un tânăr de 19 ani, iar în urma loviturilor încasate acesta a necesitat 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90