930×122 CAPRA 5

coleg de apartament

PLATFORMA CARE TE AJUTĂ SĂ-ȚI GĂSEȘTI UN COLEG DE APARTAMENT. CE SPUNE TÂNĂRUL CARE A CREAT-O

Îl cheamă Rareș Toma, are 23 de ani și a creat o platformă care vine în ajutorul celor care își caută coleg de apartament, „un fel de Uber pentru apartamente/persoane”, cum o descrie tânărul.

Proiectul lui se numește roombuddy.co și intermediază alegerea în funcție de hobby-uri, interese comune, facultatea la care persoanele care utilizează platforma învață etc.

Platforma a fost lansată pe 9 septembrie 2019 și deja și-a demonstrat eficiența.

„Fiind un tânăr venit din provincie, am identificat o problemă. În fiecare an am avut situații neplăcute atunci când mutam deoarece nu îmi găseam o persoană de încredere stau în apartament. Citesc foarte mult și dezvolt continuu, iar aceste lucruri făceau căutarea unui coleg și mai dificilă.

Plecând de la această problemă, am creat această platformă care vine în sprijinul celor aflați în situații similare. Cei care utilizează platforma vor avea un review, ce va fi de ajutor la mutarea într-un loc nou, cu altă persoană. Feedback-ul primit pentru roombuddy.co este bun și lumea este încântată de apariția platformei”, spune, pentru ePitești.ro, Rareș Toma.

 

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90