Donaris 930 x 122

Arges

PREOT DIN ARGEȘ, GEST ADMIRABIL PENTRU COPII

Părintele Gheorghe Negescu de la biserica din comuna argeșeană Bălileşti vine în sprijinul elevilor școlii generale din localitate, invitându-i ca în fiecare duminică să participe, alături de învățătorii lor, la diverse activităţi în incinta bisericii. Scopul său este acela de a-i învăţa pe copii să experimenteze lucruri noi și de a-i forma ca oameni.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

,,În perioada imediat următoare părintele va începe una dintre cele mai ample mobilizări, pentru a ajuta, în primul rând, elevii Școlii Generale Bălilești prin diverse activități (scris, citit, pictură, muzică, ateliere interactive și activități de muncă în echipă) care vor fi desfășurate în incinta bisericii, mai exact în camera care în momentul de față are mai multe întrebuințări, dar care, cel puțin pentru o perioadă, le va fi întru totul dedicată micuților.

O parte dintre doamnele învățătoare vor face, așadar, muncă de voluntariat cu elevii care vor alege să participe la activitățile ce vor avea loc în zilele de duminică, fără a afecta în vreun fel programul zilnic pe care copiii deja îl au stabilit.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

De asemenea, părintele le pregătește și mici surprize dulci elevilor noștri, pe care vrea să-i vadă crescând în curtea lui, oferindu-le mici gustări și sirop de casă, cât se poate de naturale, pentru a-i motiva și mai mult…’’, anunță reprezentanții bisericii din Bălileşti-Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3