Kaia 930 x 120

consiliul judetean

PRIMARII ARGEȘENI AU TĂIAT 20 DE PORCI ÎN SCOP CARITABIL

Primarii argeșeni au tăiat 20 de porci în scop caritabil. La Muzeul Golești a avut loc astăzi cea de-a treia ediție a „Ignatului la Golești”. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Argeș, în parteneriat cu filiala județeană a Asociației Comunelor din România.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Ca și în ceilalți ani, acțiunea a avut scop caritabil.

Carnea de la cei 20 de porci sacrificați, aproximativ 1.360 de kilograme, a fost distribuită către 22 de centre de bătrâni și de copii aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeș, care are în custodie 1.118 persoane.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Cu această ocazie, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, le-a mulțumit primarilor pentru implicare, considerând că și prin participarea la „Ignatul la Golești” edilii sunt alături de comunitate. În acest fel, a spus Dan Manu, oamenii aflați în dificultate vor avea carne proaspătă de porc la masa de Crăciun.

Eurial 555 x222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3