930 x122 grota rece

adrian voica

PROTEST ÎN PITEȘTI. UN LIDER SINDICAL ÎȘI ARATĂ FLUTURAȘUL DE SALARIU

Protest în Pitești. Un lider sindical își arată fluturașul de salariu. S.I.P.A. “Muntenia” – Argeș a organizat astăzi un protest în Piața “Vasile Milea” din centrul Piteștiului.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Parte a Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI), S.I.P.A. “Muntenia” – Argeș a pichetat, prin reprezentanții săi, Prefectura.

Timp de două ore, între 11 și 13, sindicaliștii au protestat împotriva politicii salariale pe care Guvernul o are în ceea ce privește domeniul învățământului.

Citiți și: Protest spontan în Pitești, la Carrefour – Supernova

Așa-zisele dublări de salarii au fost, de fapt, scăderi pentru unele categorii, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic având de suferit din acest punct de vedere.

“Criza din învățământ se adâncește (…) Colegii mei sunt hotărâți să închidă școlile dacă Guvernul nu dă un semn de normalizare a situației din învățământ.”, avertizează Adrian Voica, liderul S.I.P.A. “Muntenia” – Argeș, care s-a aflat în fruntea protestatarilor.

Pentru a demonta minciunile Guvernului, Adrian Voica, profesor la o școală gimnazială, le-a arătat jurnaliștilor prezenți la protest fluturașul său de salariu.

“3.173 de lei net – salariul unui profesor cu gradul I, cu 34 de ani vechime, cu două licențe și două masterate (…) Cu atât este răsplătit un profesor! Vă puteți edifica… Am futurașul de salariu după “marea” mărire de 20% din luna februarie”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3