930×122 CAPRA 5

urmărit internațional

    Punct ochit, punct lovit! Infractor prins de poliţişti la „pont”, fix în casa iubitei

    Argeşean prins de poliţişti la „pont”, fix în casa iubitei. A „alergat” sute de kilometri încercând să scape de oamenii legii, însă a sfârşit în arest. Aceasta este, pe scurt, povestea lui Nicoale M., în vârstă de 32 de ani, care a furat scule de 5.000 de euro de pe un şantier din Austria.

    Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

    Când şi-a dat seama că oamenii legii au aflat despre el, bărbatul a părăsit Austria şi s-a întors la noi în judeţ cu gândul că i se va pierde urma.

    S-a înşelat amarnic. Austriecii l-au dat în urmărire internaţională, iar suspectul a ajuns până şi în baza de date a agenţilor din secţiile rurale, care s-au interesat despre bărbat. Nu a durat mult până când poliţiştii au obţinut indicii referitoare la locul unde s-ar ascunde, iar în cursul zilei de ieri agenţi de la secţia din Leordeni au descins la o casă din comuna Răteşti.

    Citiți și: Bărbat dat în urmărire națională, prins în Argeș, în timp ce chefuia

    Punct ochit, punct lovit! În casa cu pricina se afla suspectul furtului de pe şantierul din Austria, locuinţa fiind a iubitei sale.

    Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei pentru parcurgerea procedurii de predare.

    (Foto: descriptiv)

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90