930×122 CAPRA 5

contracte

gaze

GDF Suez face un gest neaşteptat. Vezi ce li se pregăteşte cetăţenilor din Curtea de Argeş şi Câmpulung Muscel!

GDF Suez, compania care furnizează gaze naturale pentru consumatorii din judeţul Argeş, a luat o decizie surprinzătoare având în vedere politica de până acum a societăţii.

Citiți și: Apare o nouă taxă! Toți vom plăti!

Astfel, în Curtea de Argeş şi Câmpulung Muscel vor fi înfiinţate ghişee unde cetăţenii vor putea depune contractele de furnizare a gazelor naturale (pe care trebuie să le reînnoiască). Ambele ghişee vor funcţiona pe străzi cu acelaşi nume – „Negru Vodă” -, dar la numere diferite: 119 în Curtea de Argeş, respectiv 163 în Câmpulung. Contractele în alb vor putea fi procurate de la birourile de relaţii cu publicul ale primăriilor din cele două municipii.

GDF – care şi-a restrâns mult activitatea din punct de vedere al resurselor umane – a luat această hotărâre ca urmare a apelului primarului din Curtea de Argeş, Nicolae Diaconu, care spunea recent că circa 16.000 de persoane vor fi puse pe drumuri până la Piteşti pentru reînnoirea contractelor de furnizare a gazelor naturale, conform înştiinţărilor primite de la furnizor odată cu ultimele facturi. Deja se formaseră cozi mari la sediul GDF Suez din Piteşti.

Citiți și: Pericol lângă Pitești! Scurgere de gaz, acum

Formularele pot fi descărcate şi de pe site-ul societăţii şi trimise apoi prin Poştă, completate, la sediul din București al companiei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90