NOR CURIER 930X122

ajutoare

alimente.UE.013

ÎN SFÂRȘIT! ÎN PITEȘTI ÎNCEPE DISTRIBUIREA ALIMENTELOR DE LA UE

Primăria Piteşti a decis să înceapă acţiunea de distribuire a ajutoarelor alimentare achiziţionate din fonduri europene. În Piteşti sunt 8.368 de beneficiari – persoane defavorizate – dar se pot face înscrieri şi pe liste suplimentare dacă sunt întrunite condiţiile legale. Distribuirea alimentelor se va realiza în ordinea alfabetică a înscrierii pe listele deja întocmite de Ministerul Muncii.

Citiți și: Vouchere de Paști. Suni și intră banii!

Fiecare persoană va primi câte două cutii identice cu 13, 8 kg de alimente (4 litri de ulei, 4 kg de zahăr, 6 kg de făină, 6 kg de mălai, 2 pungi de paste făinoase, 8 cutii de conserve de porc, 6 cutii de conserve de vită şi 10 cutii cu pate de ficat). Centrul de distribuţie va fi acelaşi ca şi în ceilalţi ani, respectiv la etajul II – intrările A şi B – din Piaţa Smârdan. Practic, vor exista două centre de distribuire. La intrarea A se vor da alimente pentru piteștenii ale căror nume încep cu literele A, C, E, G, I, K, M, O, R, T, Ţ şi V, iar la intrarea B, pentru cei de la literele B, D, F, H, J, L, N, P, S, Ş, U, W și Z.

Programul de lucru va fi următorul: luni-miercuri – de la ora 8:30 la 16; joi – între orele 8:30 şi 18:30 și vineri – între orele 8:30 şi 13. Pe 24, 25, 26 și 31 decembrie și pe 1 și 2 ianuarie nu se vor distribui alimente. Anul viitor distribuirea va fi reluată pe 5 ianuarie.

Citiți și: Când intră banii pe carduri în luna aprilie! Este oficial

Persoanele nedeplasabile pot mandata pe altcineva. Mandatarul trebuie să se prezinte cu actul de identitate propriu, în original şi în copie xerox. Distribuirea ajutoarelor pe bază de listă suplimentară se va face doar după ce persoanele îndreptăţite care au deja cupoane şi sunt pe liste vor fi primit alimentele cuvenite.

Acțiunea va debuta luni, 22 decembrie, după o lungă întârziere față de anii precedenți.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3