EcoMoto 930×122

samsari de mașini

Samsarii auto din Piteşti intră la proces pe bandă rulantă

Luna aceasta şi ultimul trimestru al anului 2020 au însemnat un adevărat coşmar pentru samsarii auto din Piteşti care au fost trimişi în judecată la foc automat.

Citiți și: RAR face anunțul care dă fiori samsarilor de mașini! ,,Implementăm!”

Ultima „victimă” a fost expediată chiar în cursul zilei de ieri, când polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

În dosar este vizat V.G., bărbat de 43 de ani, din Piteşti. Despre alţi samsari am scris AICI, AICI şi AICI.

Citiți și: CUTREMUR PRINTRE SAMSARII DIN ARGEŞ

Revenind la cazul actual, s-a stabilit că în perioada 2011 – 2015, V.G. ar fi desfășurat activități comerciale, constând în achiziționarea și revânzarea unui număr de 81 de autoturisme second-hand, fără a declara la organul fiscal competent aceste operaţiuni, fără a înregistra veniturile realizate din aceste tranzacții şi fără a achita obligaţiile fiscale corespunzătoare.

Pentru recuperarea prejudiciului, stabilit la aproape 85.000 de lei, au fost instituite măsuri asiguratorii.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3