New Profesional Consult 930 x 122

bani

Se dau bani de la stat! Sunt vizaţi în jur de un milion de angajaţi!

Se dau bani de la stat! Sunt vizaţi în jur de un milion de angajaţi!

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a precizat, după ședința de Guvern de azi, că aproximativ un milion de bugetari vor primi, de la 1 august, în medie, cu 150 de lei mai mult la salariu (plătibili din septembrie).

Impactul bugetar e de 2,1 miliarde de lei, bani care deja sunt bugetați, menționează el.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Marius Budăi a precizat că majorarea va fi, în medie, de 150 de lei pentru fiecare angajat.

El menționează că nu sunt incluși angajații din sistemul medical, precum și alte categorii din ministere, care au ajuns deja la nivelul salarial prevăzut pentru 2022.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a explicat că este vorba de acordarea unei pătrimi din diferența existentă în plată și nivelul salarial care ar fi trebuit să fi ajuns, conform legii 153, în anul 2022.

Eco moto 555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Florin spune:

    Și cei de la privat când ??? De la privat se iau bani pentru bugetari care plimba o foaie toată ziua

  • Nely spune:

    Florin la privat discuți cu patronul…Daca vrei sa plimbi și tu o hârtie…pune burta pe carte..La privat cel care muncește cu adevărat este platit…și încă destul de bine..

  • Marius spune:

    Nimic adevărat din ce spui tu Nely, sunt privați si îți dau banii cât și cum vor ei!!

  • Florin spune:

    Nely eu lucrez la privat și am un salariu decent nu mă uit la mine personal și la toti care muncesc la privat ,și cu burta pe carte poți să înveți mult dar sa fie și neamurile la putere așa e la noi felicitări la presa care mai arată cate un caz

  • mrs spune:

    Nelly, sper sa nu ai mai mult de 15 ani. In cazul in care ai mai mult de 15 ani, imi pare rau pentru creierul tau care gandeste extraordinar de anapoda. Tu ai ales cand te ai dus la privat, tu ai acceptat salariul ala, probabil nu stii sa faci multe lucruri atata timp cat ramai la acelasi loc de munca chiar daca angajatorul isi bate joc de tine cu salariu..Imi pare sincer rau pentru tine.

  • Bogdan spune:

    Marius, acum că știi cum stă treaba la stat, dacă pentru tine este prea târziu, pune mâna și fă copii, crește-i, iar apoi îndrumă-i să învețe carte pentru ca eventual să devină patroni, miniștri, directori, profesori, medici, ofițeri, magistrați, ingineri etc…

  • eu spune:

    pentru Nely…….tu ai invatat pe centura de esti specialista la plimbari….

  • dpopescu spune:

    tocmai s-a dat ordonanta
    majoritatea colegilor mei au primit crestere 2 lei….
    este adevarat ….
    super !!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3