SMART KIDS 930X122

cancer

SENZAȚIONALĂ VESTE CHIAR DE ZIUA LUI: „SIMTE CĂ BOALA ÎNCEPE SĂ DEA ÎNAPOI”

“Astăzi este ziua ta, copilul meu. Este a patra aniversare în spital și mă rog lui Dumnezeu să fii sănătos, să fii fericit, să iubeşti mereu şi să fii iubit! Tu ne umpli sufletul şi viaţa și tu ne dai putere să ne trezim dimineața. Îți vom fi alături, oriunde şi oricum, îţi vom fi lumină, copilul nostru bun! La mulţi, mulţi ani, iubirea noastră, să-ţi fie viaţa lungă şi frumoasă și să mergi mereu pe drumul tău, cu-ncredere în tine şi-n bunul Dumnezeu! La mulţi ani, Edi!”, acesta este mesajul emoționant pe care tatăl lui Eduard Nonu, tânărul piteștean bolnav de cancer limfatic, l-a scris în această dimineață pe contul său de socializare. Edi împlineşte azi 24 de ani.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Băiatul este internat la o clinică din Milano (Italia), acolo unde a început cea de a doua doză de Brentuximab, un medicament extrem de scump. Medicamentul ajută la remisia bolii şi la un viitor transplant. „Vor urma încă două doze, după care evaluarea. Între timp s-a dat drumul la căutarea de donator compatibil, iar nouă, părinţilor, ne-au luat probe pentru compatibilitate, ca rezervă pentru situaţia în care nu vor găsi donator compatibil neînrudit.”, anunță tatăl băiatului, Adrian Nonu.

”Se simte bine şi este din ce în ce mai încrezător că va reuşi să învingă boala. Este pentru prima dată în cei trei ani şi jumătate când nu îi este rău după tratament şi când simte că boala începe să dea înapoi, fapt confirmat şi de medic, care la consult a spus că tratamentul merge bine. Edi şi noi, părinţii, vă mulţumim din suflet că aţi făcut posibil ca el să ajungă în Italia, unde se va face în sfârşit bine. Fără efortul dumnevoastră Edi nu ar fi avut nicio şansă, era condamnat cu zile!”, adaugă tatăl cu referire la toți cei care, prin campanii umanitare și donații, s-au implicat în acest caz.

Citiți și: Să-l salvăm pe Augustin! O poveste care TREBUIE să aibă un final fericit!

În continuare Edi are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Costurile pentru cazare sunt foarte mari față de posibilităţile financiare ale familiei. Dacă doriţi să ajutaţi, o puteţi face donând bani în conturile deschise la Raiffeisen Bank pe numele Nonu Eduard Antoniu:

RO59RZBR0000060013827942 – LEI

RO57RZBR0000060014603202 – EURO

Pentru cei din străinătate Codul SWIFT este RZBR ROBU.

Pentru contact: Adrian Nonu, tatăl băiatului, număr de telefon 0756.320.450.

Pe același subiect puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/impreuna-pentru-edi-spectacolul-caritabil-care-strans-lacrimi-si-bani/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA