930 x122 grota rece

incendiu

ŞI-A DAT FOC LA CASĂ ŞI A FUGIT

Pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni au intervenit ieri la Călineşti, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, după ce au fost anunţaţi că o casă a luat foc. La faţa locului s-a deplasat și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Citiți și: S-a dat alarma! Urgență la un depozit din Argeș: Intervin pompierii

Ajunşi la imobilul cu pricina, pompierii au constatat că incendiul se manifesta într-o cameră, mai exact dormitor. După lichidarea incendiului, în urma cercetărilor, s-a stabilit că o persoană ar fi aprins focul intenţionat, folosind chibrituri sau o brichetă.

Individul ar fi fost zărit de vecini cum gonea pe drum, după ce şi-a incendiat propria locuinţă.

Citiți și: Alertă în Argeș: Arde generalizat!

În urma ispravei, s-a ales cu mobilierul din dormitor ars, fereastra interioară și cea exterioară, plus acoperișul făcut scrum pe o suprafață de aproximativ 20 de mp.

Un alt incendiu s-a produs, tot ieri, în Lunca Corbului, cauza fiind de această dată o ţigară aprinsă, aruncată aiurea. Un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit pentru a lichida incendiul.

„A fost vorba de o casă nelocuită. A ars: acoperișul casei și al unor anexe pe aproximativ 50 de mp, magazia și materialele combustibile depozitate în aceasta pe circa 30 de mp. Sursa probabilă: jar sau scântei. Împrejurarea: Fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător”, precizează ISU Argeş într-un comunicat.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3