930 x122 grota rece

andreea necula

SPECTACOL CARITABIL PENTRU ANDREEA NECULA

Pe 15 decembrie, cu începere de la ora 12, la Teatrul ,,Alexandru Davila’’ din Piteşti va avea loc spectacolul caritabil ,,Dăruieşte de Crăciun’’, organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Argeş.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dorim să oferim ajutor, iar de această dată am ales cazul Andreei. Andreea Necula este o tânără de 16 ani, iar în februarie 2015 a fost diagnosticată cu Limfom Hodgkin Nodular, o afecțiune foarte gravă a ganglionilor limfatici, care îi pune viața în pericol. Posibilitatea materială a familiei sale este depășită, deoarece are nevoie de tratamente care implică niște cheltuieli financiare imense! Avem, de asemenea, și invitați speciali, Johnny Bădulescu, Valentin Poenariu și Evelina Berja, și multe alte surprize.’’, anunță organizatorii.

Banii strânși cu prilejul spectacolului vor fi donați pentru Andreea.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Amintim că Andreea Necula este eleva de la Colegiul Economic ,,Maria Teiuleanu’’ din Pitești al cărei caz vi l-am prezentat: http://epitesti.ro/social/impreuna-pentru-andreea-necula/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3