930 x122 grota rece

mioveni

STOP VIOLENȚEI ÎN FAMILIE!

Mioveni: Stop violenței în familie!

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

În Mioveni a fost organizată astăzi o activitate de prevenire a violenţei în familie, desfășurată de poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii din Inspectoratul Judeţean Argeș, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Asociaţia Mamelor Argeşene, Inspectoratul Școlar și Primăria orașului.

Participanții au discutat despre ordinul de protecţie, factorii generatori ai violenţei, profilul victimei şi despre faptul că multe dintre victimele acestui tip de infracţiuni sunt reticente în a-i denunța pe agresori.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Factorii generatori ai violenţei în familie sunt consumul de băuturi alcoolice, situaţia financiară precară, nivelul educaţional scăzut (comportamente arhaice) şi atitudinea duplicitară a persoanelor agresate (aleg calea împăcării cu agresorul la scurt timp după depunerea plângerii).

Acțiunea de astăzi din Mioveni a făcut parte din ”Săptămâna prevenirii criminalității”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90