New Profesional Consult 930 x 122

ileana țițirigă

TRAGEDIE ÎN ARGEȘ: „AVEM NEVOIE DE AJUTOR!”

Tragedie în Argeș. O familie din comuna argeșeană Pietroșani a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu produs zilele trecute. Casa i-a fost distrusă de flăcări. Membrii familiei (soț, soție și doi băieței) au găsit găzduire la vecini pe perioada sezonului rece.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

Situația financiară a familiei este una mai mult decât modestă, cei doi copii, unul la grădiniță, iar celălalt în clasa a treia, având nevoie inclusiv de haine.

Mama copiilor, Ileana Țițirigă, face un apel către toți cei care pot da o mână de ajutor. ”Ne-a ars casa, avem nevoie de ajutor, avem nevoie de dumneavoastră!”

Citiți și: Sesizare de incendiu la un atelier din Argeș

Ileana Țițirigă poate fi contactată la numărul de telefon 0751.665.032 și pe pagina sa de Facebook, iar cei care vor să vină în ajutorul familiei pot face donații în lei în următorul cont: RO91RZBR0000060018803466 – deschis la Raiffeisen Bank Pitești. Titularul contului: Țițirigă Ileana. 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3