930×122 CAPRA 5

copii

UN POLIŢIST DE TOATĂ ISPRAVA! DĂNUȚ DINU, GEST EMOȚIONANT!

După ce a contribuit cu succes la acţiunea de colectare de alimente de la argeşeni pentru sinistraţii din Bosnia, polițistul piteștean Dănuţ Dinu a mai făcut ieri o faptă de toată lauda.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Dinu a oferit o masă plină cu bunătăţi la un restaurant din Piteşti pentru 39 de copii instituționalizați. Este vorba de copii din Centrul de tip familial Găvana, din Centrul „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” şi din Centrul de Primire şi Evaluare în Regim de Urgenţă. Polițistul a fost alături de ei şi i-a răsfăţat cu un aperitiv bogat, cu friptură, piure, salată şi multe dulciuri.

Ziua nu a fost aleasă la întâmplare, ieri fiind Înălţarea Domnului. „Înălţarea Domnului nostru Iisus Hristos a fost motiv de bucurie duhovnicească pentru copiii şi tinerii instituţionalizaţi din centrele de plasament ale oraşului nostru. Pentru ca bucuria să fie deplină, domnul Dănuţ Dinu, om creştin, cu frică şi dragoste faţă de Dumnezeu, a chemat la agapă creştină toţi aceşti copii, arătând că toţi, indiferent de starea socială, putem sta la masă înaintea lui Dumnezeu. În numele celor care astăzi (n.r. – ieri), zi de mare însemnătate creştină, s-au bucurat urăm ca Dumnezeu să binecuvinteze pe toţi cei care au contribuit la acest frumos eveniment şi ne rugăm pentru întoarcerea cu bine din Bosnia.”, scrie pe contul său de socializare părintele Decebal Floroaica, directorul Centrului de tip familial Găvana.

Citiți și: Exclusiv – Pitești: „Mișcarea” neașteptată a patronilor unui restaurant vestit din Centru

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3