Donaris 930 x 122

condamnat

UN TÂNĂR DIN PITEȘTI A INTRAT LA ZDUP PENTRU ÎNȘELĂTORII

Poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Târgu Mureș, privind pe un bărbat de 35 de ani, din Pitești, condamnat la 4 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Citiți și: Aveți grijă! Este o nouă înșelătorie!

Este vorba despre Mandache Vasile Marius, de 35 de ani.

Acesta, prin 2015, prin intermediul telefoniei fixe și ulterior mobile, a apelat mai multe persoane spunându-le ca sunt câștigătorii mai multor premii, solicitând-le acestora bani cu titlu de taxe notariale, TVA și taxă de mediu, pentru a-și putea ridica premiile.

Citiți și: Atenție! O nouă înșelătorie!

Bărbatul a fost încarcerat.

„Pentru a nu cădea victime ale unor infracţiuni, poliţiştii vă recomandă:

Folosiţi orice prilej de reunire cu familia pentru a discuta cu persoanele vârstnice, care locuiesc singure sau în locații izolate, despre diversele metode de înșelăciune (metodele Accidentul, Coletul, Pomana regelui Cioabă, Instalatorul, ghicit, cumpărarea sau oferirea de produse ș.a.m.d.).
Atrageți atenția cu privire la oferirea sumelor de bani, sub orice pretext, stabiliți numere de telefon la care să puteți fi contactați pentru a se verifica pretextele, stabiliți persoane de încredere din rândul vecinilor care vă pot ajuta la nevoie.

Purtați discuții referitor la permiterea accesului în gospodărie al oricăror persoane, indiferent de pretext, iar legat de prezența în casă, de efectuarea de orice plăți sau operațiuni care ar putea dezvălui locația sumelor de bani din locuință”, a transmis IPJ Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90