930 x122 grota rece

femeie înjunghiată

    Update: Femeie înjunghiată în spate de soț. Au fost trei lovituri de cuţit

    Update 14 martie, ora 10.30: Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost reţinut ieri seară, în urma audierilor, pentru 24 de ore. Astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

    Citiți și: O doctoriță a fost înjunghiată de soț

    Update: Evenimentul s-a consumat în apartamentul unui bloc de pe bulevardul Brătianu din Câmpulung. Vecinii au auzit cearta, iar unul din locatari a sunat la 112. La sosirea echipajelor de intervenţie, femeia a fost găsită cu trei răni produse prin înjunghiere în spate, una dintre ele fiind cu risc.

    Poliţiştii l-au imobilizat pe bărbat şi la această oră este audiat. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor, însă până în acest moment nu a recunoscut fapta. Suspectul ar fi afirmat că totul s-a petrecut „în mod accidental”. Evident, oamenii legii nu au fost convinşi de această declaraţie, iar audierile continuă, urmând ca în această seară să fie dispuse primele măsuri.

    Citiți și: (VIDEO) UPDATE: FEMEIA ÎNJUNGHIATĂ DE UN BOLNAV PSIHIC A MURIT

    Femeia a fost transportată iniţial la unitatea medicală din Câmpulung, de unde s-a luat decizia de transfer la Piteşti. Este conştientă, dar din pricina rănilor suferite trebuie investigaţii amănunţite.

    Ştirea iniţială

    Femeie înjunghiată în spate de soț. Eveniment grav la Câmpulung, petrecut în această după-amiază.

    O femeie de aproximativ 50 de ani a fost înjunghiată în spate de soț, în urma unui conflict spontan petrecut la domiciliu.

    Victima a fost preluată de un echipaj medical, conștientă, în vreme ce bărbatul a ajuns în custodia polițiștilor.

    (Foto: descriptiv)

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3