SMART KIDS 930X122

ambulanta

(UPDATE) BĂRBATUL SUSPECTAT CĂ ȘI-A UCIS SOȚIA, GĂSIT SPÂNZURAT

(UPDATE 28 FEBRUARIE 2020 ORA 10:55) Bărbatul a fost găsit spânzurat într-o zonă împădurită din apropierea locuinței în care a avut loc crima. Suspectul de crimă s-a sinucis. 

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

(UPDATE 28 FEBRUARIE 2020 ORA 8:20) Bărbatul suspectat de crimă încă se află în libertate. După câteva ore bune de căutări, polițiștii nu au dat deocamdată de urma lui. Căutările continuă, cu efective mărite de polițiști. 

(UPDATE 27 FEBRUARIE 2020 ORA 23:30): Echipajul de ambulanță a constatat că rănile suferite de victimă sunt incompatibile cu viața. A fost declarat decesul. Femeia a fost înjunghiată cu un cuțit. 

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

În vârstă de 45 de ani, femeia a fost găsită de fiul ei, când acesta a revenit acasă de la serviciu. Suspect în cazul crimei este soțul femeii, care acum e căutat de polițiști. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, de-a lungul timpului, bărbatul (49 de ani) și-ar fi agresat de mai multe ori soția din cauza geloziei, incidente pe care femeia nu le-a reclamat la Poliție. 

Cei trei (soț, soție și fiul lor) locuiau împreună. 

(27 FEBRUARIE 2020 ORA 22:20) Argeș: Femeie înjunghiată, în stare gravă. Un apel la 112 a anunțat în urmă cu puțin timp un incident grav în comuna Popești, județul Argeș.

O femeie a fost înjunghiată și s-ar afla în stare gravă. Un echipaj de ambulanță și un altul de poliție au ajuns la fața locului.

Încă nu se cunosc circumstanțele în care a avut loc incidentul. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3