EcoMoto 930×122

lemn

VA FI SENZAȚIONALĂ! „BRÂNCUȘI” DIN ARGEȘ CONSTRUIEȘTE MAȘINA DE EPOCĂ DIN LEMN

Nicolae Ioana, meşterul popular din comuna argeșeană Stâlpeni cu care v-am făcut cunoştinţă acum un an http://epitesti.ro/social/ati-vazut-motocicleta-din-lemn-urmeaza-o-masina-de-epoca/, pune la punct ultimele detalii ale capodoperei sale: o maşină de epocă în mărime naturală, făcută manual din lemn.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

După cum ne spune cel pe care oamenii l-au numit Brâncuși pentru marele său talent, mașina va avea 3, 40 de metri lungime şi va cântări aproximativ 400 de kilograme.

“80% e gata! Mai durează, însă. Trebuie material uscat, de calitate. Este migală, este mult de muncă la ea. Nu arăt nimic până nu e gata! Durează tratarea lemnului, ca să poată sta într-un muzeu, undeva, să o pot transporta şi să nu aibă nimic când o plouă… E o ambiție care s-a născut în 2007. Aveam atunci ceva material şi mi-am zis să fac din lemn o motocicletă şi o maşină de epocă. Motocicleta, după cum bine știți, este gata, iar maşina va fi terminată anul ăsta.”, spune meşterul popular pentru ePitești.

Citiți și: Total interzis să faci asta în mașină! Amenzi usturătoare!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90