NOR CURIER 930X122

anre

CURENT_ELECTRIC_STALP

Vezi ce se întâmplă cu preţul energiei electrice după 1 ianuarie 2014!

Comitetul de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a decis în cea mai recentă şedinţă a sa ce se va întâmpla pe 1 ianuarie 2014 cu preţul energiei electrice.

Citiți și: Decizie crucială! Ce se întâmplă cu ajutoarele de încălzire

ANRE a stabilit menţinerea tarifelor reglementate aplicate clienţilor casnici şi celor asimilaţi care nu şi-au exercitat dreptul de eligibilitate. Decizia a fost luată pe baza rezultatelor analizei făcută conform prevederilor metodologiei de stabilire a preţurilor şi tarifelor la clienţii finali care nu uzează de dreptul de eligibilitate. Necesarul de consum pe contracte reglementate va fi achiziţionat de la SC Hidroelectrica SA şi SN Nuclearelectrica SA, astfel încât să se asigure preţuri rezonabile la energia electrică vândută clienţilor casnici.

Cu alte cuvinte, populaţia va primi mai multă energie ieftină hidro şi nucleară în cazul în care alte componente ale preţului vor fi majorate, astfel încât preţul final să rămână neschimbat. 

Citiți și: Legea cardului de Energie: 750 Lei pentru gospodării, în 2024

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3