Donaris 930 x 122

handicap locomotor

(VIDEO) AJUTĂ UN COPIL!

Ajută un copil! Pentru un băiat din Mioveni o banală plimbare reprezintă un efort colectiv al familiei. S-a născut cu un handicap locomotor, iar pentru a ieși din casă trebuie să fie dus în braţe de mama sa sau de bunici.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

La 13 ani, Leonard Petruţ Dănescu are patru diagnostice grave.

Citiți și: Mioveniul și-a votat bugetul: Peste 42 milioane € de cheltuit

Familia locuiește la primul etaj al unui bloc. Este necesară construirea unei rampe, astfel încât copilul să poată fi coborât în faţa blocului în cărucior. Membrii familiei au luat acordul vecinilor pentru construirea rampei, însă nu au banii necesari pentru realizarea acesteia (9.000 de euro).

Cei care pot și vor să facă donații pentru strângerea sumei au la dispoziție un cont bancar deschis la BRD. Contul, în lei, este următorul: RO25BRDE030SV84307880300. Titularul contului este Tudor Ionela Magdalena.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3