930 x122 grota rece

diana turcu

VIDEO: CAZUL TURCU A AJUNS LA PARCHET! CADRE MEDICALE: „ÎNAINTE SĂ MOARĂ, AR FI MÂNCAT 5 BANANE ŞI O ŞAORMA”

Diana Turcu, fiica lui Marin Turcu – politician din Bascov decedat ieri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti (DETALII, AICI) vrea să se facă dreptate în cazul tatălui care nu ar fi primit îngrijiri corespunzătoare şi tratament adecvat.

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

Însoţită de un avocat, tânăra a dezvăluit astăzi în public ultimele demersuri, anume depunerea unei plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.

 

Citiți și: ACUZAŢII GRAVE LA SJU PITEŞTI, DUPĂ CE UN POLITICIAN DIN BASCOV A MURIT ÎN SPITAL. FIICA PACIENTULUI, CU PLÂNGEREA PENALĂ LA PARCHET

 

„Vorbim de o culpă medicală în ceea ce priveşte administrarea tratamentului şi supravegherea efectelor tratamentului administrat, respectiv a medicamentului Kaletra, despre care ştim că provoacă reacţii adverse de genul celor care le-a avut pacientul respectiv, bolnav de diabet şi pancreatită. Durerile crunte acuzate de pacient au fost ignorate în totalitate de către cadrele medicale, deşi au fost sesizate atât de către pacient, cât şi de către familia acestuia, spunând că este constipat. Medicii aveau obligaţia de a face investigaţii amănunţite, lucru care înţeleg că nu s-a făcut. Nu au fost efectuate analizele decât, probabil, pe ultima sută de metri. Se spunea că, înainte de a deceda, ar fi mâncat cinci banane şi o şaorma – lucru inadmisibil fiindcă nu avea cine să-i aducă. În plus, cu 90% plămân afectat, cu mască şi starea lui de sănătate extrem de precară nu avea cum să consume astfel de alimente. Vom solicita să se constate în urma autopsiei ce anume s-a găsit în abdomenul pacientului”, a declarat avocata.

VIDEO – PRECIZĂRI CADRE MEDICALE

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Niciun comentariu

  • A spune:

    Orice spital din tara asta e mult mai bun decât spitalul județean

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3