New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural

(VIDEO) UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR. MESAJUL PĂRINȚILOR

Un copil are nevoie de ajutor. Primăria orașului, prin Centrul Cultural Mioveni, cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeș, organizează pe 18 ianuarie 2017 spectacolul „Alături de David Ștefan – Din puțin să facem mult!”.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Va fi un eveniment caritabil. Toate fondurile încasate prin vânzarea biletelor, din donațiile făcute în timpul spectacolului și în urma licitației cu obiecte care va fi organizată la finalul acestuia vor merge la familia micuțului David Ștefan Grigorie din Mioveni. Primarul orașului, Ion Georgescu, va organiza o licitație cu obiecte personale și alte bunuri de valoare. Detalii despre obiectele licitate, AICI.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Evenimentul se va desfășura pe 18 ianuarie, de la ora 18, la Centrul Cultural Mioveni. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

În vârstă de doar 2 ani și 3 luni, David Ștefan a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală, o boală foarte gravă. Singura lui șansă la tratament există la o clinică de profil din Italia, acolo unde copilul este programat să ajungă la finalul acestei luni.

În momentul de față nu se cunoaște suma totală necesară pentru tratamentul micuțului, însă doar o zi de spitalizare la clinica din Roma costă 250 de euro. Până în prezent, prin eforturile familiei și prin campania demarată de Primăria Mioveni, în ultimele săptămâni s-au strâns anumite fonduri, însă prea puțin față de cât ar fi necesar, ținând cont că acest tratament este unul experimental la nivel european.

Din acest motiv, mai mulți artiști cu suflet mare au răspuns inițiativei Primăriei de a participa la acest spectacol caritabil. Printre ei se numără Emilia Ghinescu, Diana Călinescu, Valentin Grigorescu, George Nedelea, Marius Bălan, Valentin Poenariu, Izabel Cristescu și ansamblul Plai de Dor, coordonat de Cătălin Oancea.

Cine dorește să ajute familia Grigorie poate dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3