930 x122 grota rece

apa canal

SOCIETATEA APĂ CANAL, LIDER DE PIAȚĂ

Societatea Apă Canal, lider de piață. Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești s-a clasat pe locul 1 în Top Profit România Întreprinderi cu Capital Românesc şi Top Profit România, judeţul Argeş, în domeniul de activitate captarea, tratarea şi distribuţia apei.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Topurile amintite fac parte din Topul Naţional al Firmelor întocmit de echipa ListaFirme conform datelor de bilanţ depuse în anul 2018 la Registrul Comerţului.

Indicatorii utilizaţi pentru realizarea topurilor ListaFirme sunt cifra de afaceri şi profitul, selecţia făcându-se la nivel naţional și judeţean, pe domeniu de activitate și categorii de întreprinderi.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

De menţionat că societatea se clasează pe primul loc şi în alte două topuri ListaFirme 2018.

„Poziţia de lider pe care SC Apă Canal 2000 SA a câştigat-o reflectă profesionalismul angajaţilor şi managementul eficient, societatea preocupându-se permanent pentru îmbunătățirea calităților serviciilor furnizate”, afirmă directorul general al societății, Mihail Marinescu.

Mai multe informaţii legate de acest subiect puteți afla accesând site-ul www.listafirme.ro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90