Donaris 930 x 122

beat la volan

Șofer dat cu forța jos de la volan. Mai mulți polițiști s-au luptat cu el!

Un șofer a fost scos cu forța de la volanul unei cisterne de mai mulți polițiști, sâmbătă seară, la un filtru rutier. S-a întâmplat în județul Bacău.

Citiți și: Pitești: Halucinant! Conducea rupt de beat, la prima oră a dimineții

Potrivit digi24.ro, șoferul în cauză era cetățean ucrainean. Acesta transporta o încărcătură de 30 de tone de combustibil.

Atunci când a fost oprit de polițiști, bărbatul s-a încuiat în camion şi a refuzat orice comunicare cu aceștia, mai notează sursa citată.

Citiți și: Eveniment complicat pe Autostradă: O cisternă a făcut accident!

Ulterior, agenții au reușit să deschidă portiera autovehiculului și s-au luptat cu șoferul până l-au dat jos.

Acesta era băut, având o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool în aerul expirat. Imagini video cu intervenția polițiștilor au fost publicate pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Până în acest moment s-a încercat și de vorbă bună, nu a funcționat! Probabil era influențat de alcoolul pe care îl avea la „bord”… 1,34 mg/l alcool în aerul expirat.

V-am spus că avea și o încărcătură de 30 de tone de combustibil?

Mulțumim polițiștilor din Bacău pentru o treabă bine făcută și evitarea unui dezastru de proporții!”, este mesajul transmis de Poliția Română, în dreptul imaginilor postate.

Sursă video: Facebook Poliția Română

Sursă foto: captură foto video Facebook Poliția Română

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90