NOR CURIER 930X122

anticorupție

ȘOFER DIN ARGEȘ, ANCHETAT PENTRU DARE DE MITĂ

Șofer din Argeș, anchetat pentru dare de mită.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

”Marți, 5 februarie 2019, ca urmare a cercetărilor efectuate de lucrătorii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, a fost pusă în mișcare acțiunea penală față de un tânăr în vârstă de 22 ani din județul Argeș pentru comiterea infracțiunii de dare de mită, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Din cercetări a rezultat că pe data de 3 februarie 2019 tânărul i-a promis unui agent de poliție din I.P.J. Argeș – Secția de poliție rurală Rociu o sumă de bani (fără a specifica cuantumul) pentru ca acesta să îi creeze o situație favorabilă, și anume să îi restituie permisul de conducere reținut cu o zi înainte.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Polițistul a respins categoric propunerea și a formulat denunț la D.G.A. – S.J.A. Argeș pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

Precizăm că sâmbătă, 2 februarie 2019, tânărul în cauză a fost depistat de agentul de poliție în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, sens în care i-a întocmit acte de constatare, aplicându-i sancțiune contravențională, suspendarea dreptului de a conduce autovehicule și reținerea permisului de conducere”, a informat cu puțin timp în urmă Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș.

Șoferul este din Pitești, iar numele polițistului e Alexandru Vlad. Piteșteanul a rămas fără permis atât pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice (0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat), cât și pentru conducerea unui autovehicul (un Opel Corsa) cu ITP-ul expirat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90