Donaris 930 x 122

anticorupție

ȘOFER DIN ARGEȘ, ANCHETAT PENTRU DARE DE MITĂ

Șofer din Argeș, anchetat pentru dare de mită.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

”Marți, 5 februarie 2019, ca urmare a cercetărilor efectuate de lucrătorii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, a fost pusă în mișcare acțiunea penală față de un tânăr în vârstă de 22 ani din județul Argeș pentru comiterea infracțiunii de dare de mită, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Din cercetări a rezultat că pe data de 3 februarie 2019 tânărul i-a promis unui agent de poliție din I.P.J. Argeș – Secția de poliție rurală Rociu o sumă de bani (fără a specifica cuantumul) pentru ca acesta să îi creeze o situație favorabilă, și anume să îi restituie permisul de conducere reținut cu o zi înainte.

Citiți și: Primăria Pitești caută șofer!

Polițistul a respins categoric propunerea și a formulat denunț la D.G.A. – S.J.A. Argeș pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

Precizăm că sâmbătă, 2 februarie 2019, tânărul în cauză a fost depistat de agentul de poliție în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, sens în care i-a întocmit acte de constatare, aplicându-i sancțiune contravențională, suspendarea dreptului de a conduce autovehicule și reținerea permisului de conducere”, a informat cu puțin timp în urmă Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș.

Șoferul este din Pitești, iar numele polițistului e Alexandru Vlad. Piteșteanul a rămas fără permis atât pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice (0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat), cât și pentru conducerea unui autovehicul (un Opel Corsa) cu ITP-ul expirat.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441