NOR CURIER 930X122

alcoolemie

ȘOFER DIN BASCOV, BEAT CRIȚĂ PE STRĂZILE PITEȘTIULUI

Șofer din Bascov, beat criță pe străzile Piteștiului. Un șofer în vârstă de 25 de ani, din comuna argeșeană Bascov, a fost tras ieri pe dreapta de polițiștii rutieri din Pitești, ne-a informat în urmă cu puțin timp Biroul de Presă al Poliției Județene.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Potrivit sursei citate, șoferul conducea un autoturism Peugeot pe raza municipiului Pitești deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Biroul de Presă al Poliției Argeș nu precizează în ce zonă a orașului a fost depistat conducătorul auto.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

”Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.”, anunță sursa citată. Tânărul ar fi avut o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești i-au făcut dosar penal. Pentru o astfel de infracțiune, legea prevede închisoare de la 1 la 5 ani sau amendă. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3