EcoMoto 930×122

parchet

ȘOFER DIN PITEȘTI, REȚINUT. ACUZAȚII GRAVE

Polițiștii Biroului Rutier Pitești, coordonați de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat ancheta într-un dosar penal care îl vizează pe un șofer.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, individul (Gheorghe Ș.) a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care va decide o eventuală măsură preventivă.

În vârstă de 47 de ani, din Pitești, șoferul este acuzat de anchetatori că pe 2 decembrie anul trecut ar fi condus un autoturism Dacia pe strada Calea Bascovului din cartierul piteștean Ceair băut și având permisul de conducere anulat.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Totodată, conform sursei citate, bărbatul ar fi refuzat la momentul respectiv recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Ulterior, testele au arătat că ar fi avut o alcoolemie de 0,92 de mg/l alcool pur în aerul expirat.

Permisul îl avea anulat pentru că ar mai fi fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90