930×122 CAPRA 5

politia

ȘOFER DIN PITEȘTI, REȚINUT DE POLIȚIE

Șofer din Pitești, reținut de Poliție. Un piteștean în vârstă de 40 de ani a fost reținut ieri pe bază de ordonanță pentru 24 de ore după ce polițiștii rutieri l-au prins la volanul unui autoturism pe Calea Craiovei din Pitești deși avea suspendat dreptul de a conduce, ne-a informat astăzi Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit sursei citate, piteșteanul a refuzat ”testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Bărbatul are permisul suspendat după ce în anul 2018 ar fi fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice pe DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov, pe raza comunei Stâlpeni.

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive, transmite sursa citată.

Pe de altă parte, alți patru șoferi au fost amendați ieri și au rămas temporar pietoni după ce au fost prinși conducând cu viteză excesivă în localitate, unul dintre ei aflându-se și sub influența băuturilor alcoolice.

În ultimul caz este vorba de un piteștean de 48 de ani, depistat pe DN 65 Pitești – Slatina, pe raza comunei Lunca Corbului. Acesta conducea un BMW cu 113 kilometri pe oră și avea o alcoolemie 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform Biroului de presă al Poliției Județene. A fost amendat cu 2.610 lei. În plus, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Un alt piteștean, de 36 de ani, conducea pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești cu 127 de kilometri pe oră. Și un tânăr de 24 de ani, din comuna Mălureni, a fost prins de polițiști conducând cu 119 kilometri pe oră un autoturism BMW tot pe bulevardul Nicolae Bălcescu. De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au tras pe dreapta un șofer în vârstă de 33 de ani, din comuna Stoenești. Aparatul radar a înregistrat autoturismul la volanul căruia se afla bărbatul, un Volkswagen, cu 114 kilometri pe oră.

Fiecare dintre cei trei șoferi a fost amendat cu 1.305 lei. Polițiștii le-au suspendat și dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3