New Profesional Consult 930 x 122

Arges

 Șofer iresponsabil! A fost prins cu viteză excesivă în Argeș

Șofer iresponsabil! A fost prins cu viteză excesivă în Argeș

Citiți și: Prins cu BMW-ul pe Autostrada A1 cu o viteză demnă de NFS

În ziua de 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 54 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu-Golești, din județul Argeș cu o viteză semnificativ mai mare decât limita legală.

Bărbatul a fost înregistrat de aparatul RADAR conducând cu 124 km/h, cu 74 km/h peste limita legală.

Citiți și: Pericol pe șoselele din Argeș: Tânăr prins conducând sub influența alcoolului

Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Această situație subliniază importanța respectării regulilor de circulație pentru siguranța tuturor participanților la trafic.
Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

”În ziua de 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 54 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu-Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 124 de km/h (cu 74 peste limita legală).

Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

 Șofer iresponsabil! A fost prins cu viteză excesivă în Argeș

Sursa: IPJ Argeș

Foto: Descriptiv/arhivă

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3