Donaris 930 x 122

dosar penal

Șofer prins cu permis de conducere fals, emis în Cehia

Un bărbat de 25 de ani, din Berevoești, s-a ales cu dosar penal după un control de rutină în trafic.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Aflându-se pe raza localității Pietroșani, la volanul unei autoutilitare, acesta le-a prezentat polițiștilor spre verificare un  permis de conducere emis de autoritățile din Cehia. Oamenii legii au suspectat faptul că documentul era fals, lucru care s-a și confirmat în urma verificărilor în bazele de date.

Polițiștii au descoperit că bărbatul în cauză nu deținea permis de conducere.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

„În cursul nopții de 28 spre 29 decembrie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 25 de ani, din Berevoești, care conducea o autoutilitară pe raza localității Pietroșani, iar cu ocazia verificărilor, a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autoritățile din Cehia, susceptibil a fi fals.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că documentul nu figurează în evidențele statului în cauză, iar persoana depistată în timp ce conducea, nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, conform art. 335, 320 și 323 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”, transmite IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3