EcoMoto 930×122

beţi

ŞOFERI BEŢI LA VOLAN! PERICOL MAXIM!

În acest weekend, până la această oră, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi cei de la birourile şi formaţiunile rutiere orăşeneşti şi municipale din județ au dat 294 de amenzi, în valoare totală de 65.355 de lei, şi au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 19 permise de conducere, retrăgând şi 18 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Multe sancţiuni au fost date pentru conducerea maşinii sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost date amenzi şi pentru circulaţia cu maşini care aveau numere de înmatriculare expirate. În majoritatea cazurilor au fost întocmite dosare penale.

De exemplu, poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au depistat în trafic un tânăr de 29 de ani din Bucureşti în timp ce conducea un autoturism pe strada Negru Vodă din municipiul Câmpulung Muscel aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

De asemenea, pe un drum comunal din Stâlpeni a fost prins băut la volan un bărbat de 47 de ani, iar poliţiştii rutieri din Topoloveni au depistat în trafic un bărbat de 30 de ani din comuna Bogaţi care conducea un autoturism pe raza oraşului Topoloveni având numărul de înmatriculare provizoriu expirat. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90