SPALATORIE MURAY  930×122

inchisoare

Șoferi condamnați la închisoare după ce au pus în pericol circulația!

Atenție! Precedent în instanță: Șoferi condamnați la închisoare după ce au pus în pericol circulația!

Citiți și: Argeș: Hoț de lemne ajuns după gratii!

Doi români au fost condamnați la închisoare după ce au pus în pericol circulația rutieră, informează Dcnews.ro, acest fapt constituind un precedent.

O femeie care a condus maşina fără permis şi un bărbat care s-a urcat la volan sub influenţa alcoolului au fost condamnaţi la închisoare, pentru că au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Citiți și: Șoferii prinși și beți, și drogați, judecați pentru o singură infracțiune

„La data de 7 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, ambele emise de Judecătoria Sibiu. În fapt, este vorba despre o femeie în vârstă de 33 de ani, domiciliată în Orlat, depistată de către poliţişti în municipiul Sibiu, condamnată la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi un bărbat în vârstă de 42 de ani, sibian, condamnat la o pedeapsă de 1 an şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Ambele persoane au fost încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu.

Foto: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570×90 MAIA